top of page

Vi utför allt inom bygg, fastighetsskötsel, om- och tillbyggnad samt nyproduktion. Efter snart 50 år i branschen så är vi en aktör som vet hur vi ska få dig som kund nöjd - gediget hantverk, personlig uppföljning och trygg process till rimliga priser. Inga konstigheter.

 

Vi på Deje Byggtjänst finns här för att du ska kunna få din vision till verklighet och vi hjälper vi dig från start till mål.

Vad vi gör

Kök

Kanske det allra viktigaste i ett hem är köket. Det är en naturlig samlingsplats där det är extra viktigt att allt blir perfekt. Vi hjälper dig med allt ifrån val av märke till dragning av ström och vatten, perfekt montage och idéer till skräddarsydda lösningar för det där lilla extra.

kök02.jpg

Fasadarbeten

Utsidan räknas också! Vi har lång erfarenhet med olika fasadarbeten för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Puts, trä eller något helt annat - vi löser det mesta!

IMG_4292.JPG

Altan och uterum

Om du vill kunna njuta av en frukost på din fräscha altan eller mysa i ett varmt uterum en mörk höstdag så har du kommit rätt! Vi har under åren byggt många olika typer av altaner och uterum och det är ett riktigt lyft för hela huset. 

Dejebygg veranda01.jpg

Badrum

Om köket är hjärtat är väl badrummet levern? En oerhört känslig och kritisk del i ditt hem där det krävs certificerade hantverkare för att få det just så bra som du vill ha det. Vi hjälper dig genom hela processen med val av material, utförande från golv till tak och ett överlämnande med garantier, för din trygghet.

bad03.jpg

Takbyte

Vi lägger tak, byter tak, renoverar tak och tar helhetsansvar som entreprenör för dig som privatperson eller bedrift. Oavsett om det är tegel, papp eller en annan typ av tak så följer vi konstens alla regler och lämnar garantier så du kan känna dig trygg med ditt val av oss som din leverantör.

takbyte.jpg
bottom of page