top of page

TIDIGARE PROJEKT

Några av våra senaste projekt

Buildings Close Together

KOMMUNAL BYGGNAD

Under det här projektet var vi extra noggranna med val av material och dess användande. Vi samarbetade med kunden för att försäkra oss om att deras önskemål möttes och vi lyckades leverera det utmärkta resultat de sökte. På Deje byggtjänst är vårt mål att förverkliga våra kunders visioner och samarbeta med dem under varje steg av processen.

Large Modern House with Pool

LÄGENHETSHUS

Om du letar efter ett certifierat entreprenadföretag för att ta hand om ett riktigt komplext jobb är det här projektet ett bevis på våra förmågor. Vi lyckades leverera kvalitetsresultat på utsatt tid utan problem. Vi hade ett nära samarbetade med kunden för att få förståelse för deras behov och preferenser. Resultaten talar för sig själva.

Buildings Close Together

MODERN VILLA

Detta projekt innebar en hel del efterlevnadskontroller för att försäkra att arbetet utfördes i enlighet med branschstandarder. Slutfört i tid och inom budgeten är det ett utmärkt exempel av vårt löfte att leverera kvalitetsarbete samtidigt som kundnöjdhet garanteras. Vill du veta mer om liknande projekt? Kontakta oss redan idag.

bottom of page